Verander uw digitale identiteit

Eén pixel tegelijk

ONS VERHAAL

"Uw online aanwezigheid verhogen door middel van doordacht design"

01.

Meer dan 6 jaar ervaring

Onze medewerkers hebben samen al meer dan zes jaar ervaring in het ontwerpen van websites. 

02.

Visibiliteit

Bij BackeIT. staan we voor visibiliteit. Wij geloven dat een professioneel online aanwezigheid cruciaal is voor elk bedrijf om te kunnen groeien en succesvol te zijn. Daarom helpen wij onze klanten om een sterk online profiel op te bouwen, zodat ze gemakkelijk gevonden kunnen worden door hun doelgroep.

03.

Authenticiteit

Bij BackeIT. geloven wij sterk in het belang van authenticiteit en oprecht zijn in alles wat we doen. Of het nu gaat om het ontwerpen van websites of het onderhouden van relaties met onze klanten, wij zijn altijd eerlijk en oprecht in onze aanpak.

ONZE MISSIE

Onze missie is om kleine bedrijven te helpen om een professionele online aanwezigheid op te bouwen en te behouden. Door middel van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websiteontwerpen, gerichte SEO-strategieën en doelgerichte SEA-campagnes, willen we onze klanten helpen om hun online zichtbaarheid te verhogen en meer omzet te genereren via hun website.

ONZE VISIE

Onze visie is om de beste online partner te zijn voor kleine bedrijven in de brede omgeving van Asse. We willen onze klanten helpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun doelgroep te bereiken door middel van professionele websiteontwerpen, gerichte SEO-strategieën en doelgerichte SEA-campagnes. Op deze manier hopen we een duurzame en succesvolle relatie op te bouwen met onze klanten, en samen te werken aan hun online groei en succes.

Klaar voor een samenwerking met BackeIT?

×

Hallo!

Stel ons al uw vragen en wij antwoorden binnen 24 uur

×