Prijzen

Ga voor een unieke online identiteit

Online diensten zonder zorgen met onze scherpe prijzen! Laat onze creativiteit los op uw website en vraag vandaag nog een gratis offerte
"We are proud of our community and we make every template with love."
Daney & Nathan
Bricks Design Set
Website
Vanaf
899
/ month
Seo/Sea
Vanaf
79
/ maand

“Ons doel bij BackeIT is om professionele, aantrekkelijke websites te creëren tegen betaalbare prijzen. We geloven dat iedereen het recht heeft om een solide online aanwezigheid te hebben, ongeacht hun budget. Daarom bieden we flexibele prijsopties aan om ervoor te zorgen dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw droomwebsite te creëren!”

Tom De Backer, co-founder | BackeIT
Ons verhaal

Configureer uw website

Krijg een schatting

Verschillende experts

"Door BackeIT. kunnen klanten nu zelf online hun afpraak maken opdat wij kunnen langskomen voor een offerte. Dit zorgt voor een pak minder administratie. De communicatie met het BackeIT team verliep en verloopt nog steeds heel vlot. We raden hun zeker aan!"

Arthur
verhoevenpaints.be

Klant

"Ons doel bij BackeIT is om professionele, aantrekkelijke websites te creëren tegen betaalbare prijzen. We geloven dat iedereen het recht heeft om een solide online aanwezigheid te hebben, ongeacht hun budget. Daarom bieden we flexibele prijsopties aan om ervoor te zorgen dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen."

Tom De Backer

Founder

"Onze nieuwe website, gemaakt door BackeIT, overtreft al onze verwachtingen. De navigatie is gemakkelijk, de website ziet er professioneel uit en past goed bij Asbesim. Bovendien hebben ze een systeem ontworpen om automatisch offertes op te sturen naar klanten! We bevelen hen van harte aan."

Arne Verhoeven
asbesim.be

Klant

Veelgestelde vragen

Uw antwoord niet gevonden? Neem contact op via info@backeit.be

Wat zijn de kosten van het maken van een website?

Het antwoord op deze vraag kan variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website die u wilt laten maken. Een goede manier om de kosten te bepalen is door het aanvragen van een offerte bij het webdesign bedrijf. Zo kunt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten van het project en welke diensten inbegrepen zijn.

Wat is de gemiddelde prijs voor het onderhoud van een website?

De kosten voor het onderhoud van een website kunnen variëren, afhankelijk van het type website en de hoeveelheid werk die nodig is om de website up-to-date te houden. Gemiddeld zullen de kosten voor onderhoud rond de €50 per maand liggen, afhankelijk van de aard van het onderhoud en de omvang van de website.

Kunt u een pakketprijs aanbieden voor het ontwerpen van een website en het onderhoud ervan?

Ja, het is mogelijk om een pakketprijs aan te bieden voor zowel het ontwerpen van een website als het onderhoud ervan. Dit kan een goede optie zijn als u op zoek bent naar een alles-in-één oplossing voor het creëren en onderhouden van uw website. Neem zeker contact met ons op via info@backeit.be

×

Hallo!

Stel ons al uw vragen en wij antwoorden binnen 24 uur

×