Website nodig voor een bedrijf in Asse?

Onze websites zijn niet alleen mooi, maar zorgen ervoor dat de resultaten volgen. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Het is namelijk de digitale visitekaart van uw bedrijf en geeft een eerste indruk aan uw potentiële klanten. Een goed ontworpen website kan een enorm verschil maken in de aantrekkingskracht en de conversie van uw bedrijf. Bij BackeIT. begrijpen we dit en bieden wij daarom professionele webdesign diensten aan in regio Asse, speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf. Onze ervaren ontwikkelaars werken samen met u aan een website die aansluit bij uw wensen en eisen. Door onze aanpak, diensten en portfolio zult u zien dat wij uw perfecte partner zijn voor een professionele website die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

BackeIT. WEBDESIGN

De rode draad van ons webdesign

Onze diensten zijn gericht op het ontwikkelen van een professionele website die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Dit betekent dat wij u niet alleen helpen bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw website, maar ook bij de verdere ondersteuning en onderhoud. Hieronder een opsomming van onze belangrijkste diensten:

  • Responsive webdesign: Wij zorgen ervoor dat uw website op elk apparaat goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is.
  • Beveiliging: Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de laatste beveiligingsnormen.
  • Opvolging en support: Na de lancering blijven wij betrokken bij uw website en bieden we ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date en optimaal functioneert.
  • SEO-optimalisatie: Door onze kennis van zoekmachine optimalisatie kunnen we ervoor dat uw website goed gevonden wordt door zoekmachines, meer info kan je hier terugvinden

Onze dienstverlening is op maat gemaakt en kan dus aangepast worden aan uw specifieke wensen en eisen. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en opmerkingen.

BackeIT. WEBDESIGN

De rode draad van ons webdesign

Onze diensten zijn gericht op het ontwikkelen van een professionele website die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Dit betekent dat wij u niet alleen helpen bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw website, maar ook bij de verdere ondersteuning en onderhoud. Hieronder een opsomming van onze belangrijkste diensten:

Responsief
Bruikbaar op alle toestellen
Topsnelheid en beveiliging
Nieuwste technologie
Support
24/7

Elke pagina geoptimaliseerd

Responsief webdesign zorgt ervoor dat uw website op elk apparaat, of het nu een desktop, tablet of smartphone is, optimaal wordt weergegeven. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid verhoogd en vergroot u de kans op conversies. Bovendien zorgt het ook voor een betere zoekmachine optimalisatie. Kortom, met responsief webdesign zorgt u voor een betere online aanwezigheid voor uw gebruikers en een grotere zichtbaarheid voor zoekmachines.

Meest recente code

Beveiliging en snelheid zijn belangrijke aspecten van een website. Een website met een goede beveiliging zorgt ervoor dat uw gebruikers zich veilig voelen bij het gebruik van uw website en hun gegevens beschermd zijn. Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring en verhoogt de kans op conversies. Bovendien kan een snelle website ook bijdragen aan een hogere positie in zoekresultaten. Door de beveiliging en snelheid van uw website te verbeteren, zorgt u voor een optimale gebruikerservaring en een grotere online aanwezigheid.

Altijd bereikbaar

De websites die wij maken zijn geen bandwerk. Hierdoor steken we hier veel tijd in en hebben we ook voldoende tijd om onze klanten te helpen indien er een probleem/vraag is. Developer support is een belangrijk aspect van elke website. Een website die goed onderhouden wordt, werkt sneller en efficiënter. Bovendien kan professionele ondersteuning ook helpen bij het oplossen van technische problemen en het implementeren van updates en verbeteringen.

Hoe komt uw website tot stand?

Stap 1

U heeft beslist om met BackeIT in zee te gaan

Na de beslissing om met ons samen te werken, beginnen we direct met een eerste intakegesprek om uw wensen en eisen voor uw nieuwe website te bespreken.
Stap 2

BackeIT leert uw bedrijf kennen vanbinnen en vanbuiten

Hierna gaan wij verder met het leren kennen van uw bedrijf, zodat we een website kunnen ontwerpen die perfect aansluit bij uw identiteit en boodschap.
Stap 3

Ontwerp design

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek en professioneel design voor uw website. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke en responsive lay-out, zodat uw website op elk apparaat goed zichtbaar is.
Stap 4

Website online

Na enkele gesprekken tussen u en BackeIT krijgen we de goedkeuring voor het ontwerp van u. Hierna zorgen we voor een soepele lancering, zodat uw website snel en veilig online komt.
Stap 5

Opvolging en support

Na de lancering blijven we betrokken bij uw website. We bieden support en onderhoud om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date en optimaal functioneert.

Overtuigd? Neem dan zeker contact op met ons

Krijg de beste service van ons vriendelijk team. Stuur ons uw idee en wij bezorgen u binnen 24u een gepersonaliseerde offerte.
×

Hallo!

Stel ons al uw vragen en wij antwoorden binnen 24 uur

×