Website laten maken in ruil voor cryptocurrency

BackeIT creeert jouw website nu ook in ruil voor cryptocurrency. Wij streven ernaar om uw website snel en vindbaar te maken.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw website maakt en betalingen in cryptocurrency accepteert?

Dan is BackeIT dé oplossing voor u. BackeIT is een webdesign agency die zich richt op mooi ontwerp en geoptimaliseerde code, en dat alles tegen een scherpe prijs. En het mooie is: u kunt bij ons betalen met Ethereum en Solana.

All-in-one website oplossingen

Onze all-in-one oplossing combineert mooi en professioneel webdesign met geoptimaliseerde code en onze SEO-service om ervoor te zorgen dat je website zowel visueel aantrekkelijk is als gemakkelijk gevonden wordt door potentiële klanten. Wij streven naar kwaliteit en willen ervoor zorgen dat onze klanten de beste service krijgen.

Wat maakt BackeIT uniek?

BackeIT staat voor kwalitatieve websites met een prachtig ontwerp en snelle code. Wij geloven dat de combinatie van deze twee aspecten de sleutel is tot een succesvolle website die goed presteert in zoekresultaten. Daarom bieden wij ook onze SEO-diensten aan, om ervoor te zorgen dat uw website zo hoog mogelijk scoort in zoekmachines.

Waarom een website laten maken voor cryptocurrency?

Er zijn verschillende voordelen van het laten maken van een website in ruil voor crypto in plaats van het standaard geld. Wij lijsten er enkele voor u op :

  1. Anoniem: Cryptocurrency-transacties kunnen anoniem plaatsvinden, wat voor sommigen een voordeel kan zijn.
  2. Decentralisatie: Cryptocurrency is een gedecentraliseerde valuta, wat betekent dat het niet wordt gereguleerd door overheden of centrale instanties.
  3. Gemak: Cryptocurrency kan makkelijk digitaal worden verzonden en ontvangen, zonder dat tussenpersonen zoals banken nodig zijn.

Hoeveel Ethereum of Solana kost het laten maken van een website?

Wij kunnen websites aan een zeer competitieve prijs aanbieden in cryptocurrency. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. 

Prijs webdesign vanaf:Prijs SEO vanaf:
Ethereum0,5 ETH0,06 ETH/ maand
Solana33 SOL3,3 SOL/ maand

Gepersonaliseerde Offerte ontvangen?

Hoe gaat BackeIT te werk?

Het proces om uw website te laten maken met crypto bij BackeIT is eenvoudig.

  • Optie 1 : U kunt contact met ons opnemen (bellen of mailen) en ons uw wensen en eisen voor uw website vertellen. Vervolgens maken wij een offerte op maat en kunt u beslissen of u met ons wilt samenwerken.
  • Optie 2 voor u is om vrijblijvend een offerte aan te vragen via ons contactformulier.

Wanneer u besluit om met ons samen te werken, kunt u uw betaling doen met Ethereum of Solana. Wij zullen vervolgens snel aan de slag gaan met de creatie van uw website, en zorgen ervoor dat alles snel, efficiënt en volgens uw specificaties wordt gedaan.

Contact page form backeit crypto
1
×

Hallo!

Stel ons al uw vragen en wij antwoorden binnen 24 uur

×